Λίγα Λόγια

Το Patiras Deluxe B&B είναι ένα πολυτελές B&B στην Θάσο. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική και η μοναδική αισθητική των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων του το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή διαμονής στην πανέμορφη Θάσο. Η Θάσος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Βορείου Αιγαίου. Έχει υπέροχες αμμουδιές, όπως τα Μεταλλεία, τη Τρυπητή, τη Ψιλή Άμμο και το Παράδεισος, αμέτρητα beach bar, πολυτελή ξενοδοχεία, μοναδική κουζίνα και υπέροχη φυση.

Το B&B δημιουργήθηκε για να γίνει το ορμητήριο των εξορμήσεών σας σε όλα τα μαγευτικά σημεία του νησιού αλλά και για στιγμές ολοκληρωτικής χαλάρωσης στην παραλία των Λιμεναρίων ή στην πισίνα. Δίπλα σε σημεία που η ιστορία του νησιού αναπνέει τον δροσερό αέρα της θάλασσας, σημεία για πολλές δραστηριότητες (πεζοπορία, ποδηλασία, water sports), αμμώδεις παραλίες αλλά και εξαιρετικά εστιατόρια και ταβέρνες.

Το Patiras Deluxe B&B βρίσκεται σε μια απόσταση 150μ από τη θάλασσα, με δωμάτια με θέα τη πισίνα και το βουνό, πισίνα, μπαρ, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όλες τις υπηρεσίες που αναμένει κανείς από ένα σύγχρονο ξενοδοχείο.

PATIRAS Deluxe B&B
Λιμενάρια, Θάσος 64002
+30 25930 52600
patirasdeluxe@gmail.com