Τα δίκλινα δωμάτια του Patiras Deluxe B&B στη Θάσο (20-25 τ.μ.), διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, με ντους, με υπέροχη διακόσμηση για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Τα δωμάτια οδηγούν σε βεράντα που προσφέρει θέα στη πισίνα ή πλαϊνή θέα στο βουνό. Επίσης διαθέτουμε δίκλινο ισόγειο δωμάτιο με όλες τις παροχές για ΑΜΕΑ.

Το οικογενειακό δωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι και αναλόγως το δωμάτιο είτε ένα διπλό καναπέ κρεβάτι είτε ένα καναπέ κρεβάτι μαζί με ένα μονό κρεβάτι. Τα δωμάτια διαθέτουν επίσης ένα μπάνιο με ντους και μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις για ολόκληρη την οικογένεια. Τα δωμάτια οδηγούν σε βεράντα που προσφέρει θέα στη πισίνα ή πλαϊνή θέα στο βουνό.

Τα τρίκλινα δωμάτια του Patiras Deluxe B&B στη Θάσο (20-25 τ.μ.), διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και αναλόγως το δωμάτιο ένα καναπέ κρεβάτι ή ένα μονό κρεβάτι και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, με ντους και υπέροχη διακόσμηση για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Τα δωμάτια οδηγούν σε βεράντα που προσφέρει θέα στη πισίνα ή πλαϊνή θέα στο βουνό.

PATIRAS Deluxe B&B
Λιμενάρια, Θάσος 64002
+30 25930 52600
patirasdeluxe@gmail.com