Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (45 τμ) βρίσκεται στο ισόγειο και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και τέσσερα άτομα. Το διαμέρισμα είναι κομψά διακοσμημένο και διαθέτει δύο ξεχωριστά ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το πρώτο υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ το δεύτερο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια και μια πολυθρόνα που ανοίγει και γίνεται μονό κρεβάτι, υπάρχουν επίσης δύο μοντέρνα μπάνια με καμπίνα ντους. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες παροχές που θα εξασφαλίσουν μια χαλαρωτική διαμονή. Τέλος, το διαμέρισμα έχει απευθείας πρόσβαση σε επιπλωμένο αίθριο με θέα στην πισίνα.

Τα δίκλινα δωμάτια του Patiras Deluxe B&B στη Θάσο (20-25 τ.μ.), διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, με ντους, με υπέροχη διακόσμηση για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Τα δωμάτια οδηγούν σε βεράντα που προσφέρει θέα στη πισίνα ή πλαϊνή θέα στο βουνό. Επίσης διαθέτουμε δίκλινο ισόγειο δωμάτιο με όλες τις παροχές για ΑΜΕΑ.

Το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (37 τμ) βρίσκεται στο ισόγειο και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και τέσσερα άτομα. Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος αποτελείται από ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι, σαλόνι με δύο καναπέδες, ο ένας εκ των οποίων μπορεί να μετατραπεί σε καναπέ-κρεβάτι και ένα μοντέρνο μπάνιο με ντους. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες παροχές που θα εξασφαλίσουν μια χαλαρωτική διαμονή. Τέλος, το διαμέρισμα έχει απευθείας πρόσβαση σε επιπλωμένο αίθριο με θέα στο βουνό.

Τα τρίκλινα δωμάτια του Patiras Deluxe B&B στη Θάσο (20-25 τ.μ.), διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και αναλόγως το δωμάτιο ένα καναπέ κρεβάτι ή ένα μονό κρεβάτι και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, με ντους και υπέροχη διακόσμηση για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Τα δωμάτια οδηγούν σε βεράντα που προσφέρει θέα στη πισίνα ή πλαϊνή θέα στο βουνό.

PATIRAS Deluxe B&B
Λιμενάρια, Θάσος 64002
+30 25930 52600
patirasdeluxe@gmail.com